Första veckan!

I Måndags morgon möttes vi utanför Röda huset för en samling. Då fick vi lära känna alla lärare, och dom presenterade sig för oss & berättade om sig själva. Sen visade dom oss runt på gården och hur det såg ut och vart allting låg så vi skulle hitta där.
I förrgår fick halva klassen lära sig hur det går till i stallet och rida lite gran, medans den andra halvan hade sovmorgon. Senare på eftermiddagen hade vi en lektion.
I går så fick andra gruppen rida och lära sig om stallet, och den andra hade sovmorgon, det blev alltså omvänt. Det var en rolig dag förutom att det spö regnade.
Idag började vi klockan 9 med en data lektion med en lärare som heter Dana. Vi gjorde inte så mycket, vi gick mest igenom olika saker och sånt pga att vissa inte kunde logga in på datorerna. Sen hade vi lunch och en rast. Och nu sitter vi och skriver i våran nya blogg, vi har samhällskunskap med Stina. Senare så ska vi möta Dana utanför Röda huset och ha en idrotts lektion med honom, fast vi ska inte göra så mycket den här gången eftersom vi nyss har börjat här. Sen klockan 16.30 slutar vi för idag!
/ Ninni, Malin, Cecilia & Amanda


Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0