Skolstart!

Heeej-hååå!! :D

Första dagen
var det upprop och genomgång för utbildningen. vi gick igenom stallarna, och skollokalerna :)
vi hälsade på lärarna och våra nya klasskamrater. Vi gick från 11.00-14.00. Vi tycker att de kändes jättebra alla var jättetrevliga och det verkar vara en himla skillnad mot högstadieskolorna.

Andra dagen börja vi i stallet kl 8.00 och vi började gå igenom regler i stellet och presentation av hästar ;Psen tog vi ut alla privathästarna, mockade samt fixade foder åt gymnasiehästarna. Sedan delade Karin ut hästar åt alla elever men dom räckte inte åt Elina, Sofia och Robin. :O så efter halva lektionen så fick dom peka ut vilka hästar dom ville rida.
As kul :)  Elina Red Svante Sofia red Sonja och Ida red Leila :) sen fick vi ha lunch rätt länge efter det hade vi svenska/engelska med Stina, vi fick några raster sen slutade vi kl 15.00.

Tredje dagen Den började med en lång sovmorgon o vi började kl 12.15 med matte till 14.00 efter det så slutade vi efter en "jättelång dag!" 

Fjärde dagen  började vi kl 9.00 med datorkunskap tills 11.00 med 20 minuters rast. Efter det hade vi lunch och nu sitter vi här på svenskan och bloggar! :)


Skrivet av: Elina, Sofia, Ida. The best one!


Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0